Met spoed een tandarts nodig?

Bel nu voor een afspraak
24/7 bereikbaar

Over Mondzorg Poli

Mondzorg Poli was de eerste spoedpoli in Nederland waar patiënten 365 dagen per jaar 24/7 terecht konden voor spoedeisende mondzorg. Opgericht in 2011 in het Slotervaartziekenhuis te Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot de specialist in het aanbieden van spoedeisende mondzorg met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Almere en ’s-Hertogenbosch. De Mondzorg Poli sluit in die grootstedelijke gebieden aan op de wens van de lokale collega-tandartsen om de tandheelkundige spoeddienst 365 dagen per jaar ‘s avond, ‘s nachts, in het weekend op een vaste, centraal gelegen, veilige locatie te laten organiseren. Iedereen kan 365 dagen per jaar voor spoedeisende mondzorg bij onze spoedtandarts terecht.  

Tandartsen over Mondzorg Poli

Altijd klaarstaan voor patiënten met pijn en na ongelukken. Ook in de avonden en ‘s weekends. Daarom ben ik tandarts bij de Mondzorg Poli.

Serge Steenen, tandarts

Mijn patiënten zijn altijd in goede handen bij Mondzorg Poli. Mocht ik onverhoopt mijn eigen patiënt(en) niet tijdig kunnen helpen, ben ik er zeker van dat de service en expertise van de tandartsen op de Mondzorg Poli niet teleurstelt. Buiten de reguliere werktijden en op zon- en feestdagen adviseer ik mijn patiënten immer om de Mondzorg Poli raad te plegen. Dit al jaren met succes, en ook in de toekomst!

Lawrence Dom, tandarts

“Het voordeel van de Mondzorg Poli is dat iedereen op één vaste locatie terecht kan in Amsterdam, Utrecht, Almere en Den Bosch voor spoedeisende mondzorg en tandheelkunde. Alle locaties zijn voor iedereen goed bereikbaar.”

Maarten Muijen, tandarts

Wil je ons team komen versterken?

Door het aanhoudende enthousiasme van al onze verwijzers en patiënten kunnen we ons team op verschillende en toekomstige locaties uitbreiden. We zoeken we naar een enthousiaste tandarts die het leuk vindt om (ter aanvulling op zijn/haar huidige werkplek) een avond en/of in het weekend patiënten van hun pijn- en spoedklachten af te helpen.

Wij bieden een geweldig uitdagende en leuke werkplek met veel afwisseling. We zitten samen met de apotheek, huisartsen en onze tandartsenspoedpost allemaal op één veilige centrale locatie in de verschillende steden. Daarnaast bieden wij uitstekende voorwaarden en een sterke organisatie.  Ook voor studenten tandheelkunde zijn wij een zeer leerzame werkplek in het verlengde van hun studie.

Kortom, wij bieden de ideale afwisseling op je werkzaamheden in de algemene praktijk! Heb je affiniteit met spoedeisende mondzorg? Dan kom ik graag met je in contact.

Maarten Muijen, tandarts-directeur.