Met spoed een tandarts of mondzorg nodig?

Bel altijd eerst even voor een afspraak
24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar
Amsterdam
Utrecht
Almere
Den Bosch

Over de Mondzorg Poli

Per direct een spoedtandarts nodig? De Mondzorg Poli is de enige tandartspraktijk
gevestigd Amsterdam, Utrecht, Almere en Den Bosch waar u overdag en in het weekend terecht kunt. En dat dus 365 dagen per jaar.

Wij behandelen iedereen. Zelfs als u geen eigen tandarts heeft. We adviseren om van tevoren telefonisch een afspraak te maken om te voorkomen dat u onnodig moet wachten.

Ervaren spoedtandarts in het ziekenhuis

De Mondzorg Poli heeft een team van deskundige en ervaren tandartsen die uw spoedgeval met de grootst mogelijke zorg behandelen. Aan de telefoon wordt u geholpen door bekwame eerste hulpmedewerkers. Al onze tandartsen zijn in Nederland gediplomeerd en BIG-geregistreerd.

Onze praktijken zijn gevestigd in het Slotervaartziekenhuis (MC Slotervaart) in Amsterdam en het Diakonessenhuis Utrecht op de afdeling Kaakchirurgie, in mondzorgcentrum de Driehoek in Almere en in Den Bosch.

Ook kunnen we u doorverwijzen naar de Spoedeisende Hulp van één van de ziekenhuizen. Op het gebied van hygiënevoorschriften en infectiepreventie werken we op basis van ziekenhuisrichtlijnen.

Het team van de Mondzorg Poli

Van de receptioniste tot en met de spoedtandarts, we staan allemaal voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen en uw klachten te behandelen.

Teamlid - Medewerkers:

“Het voordeel van de Mondzorg Poli is dat iedereen op één vaste locatie terecht kan in Amsterdam, Utrecht, Almere en Den Bosch voor spoedeisende mondzorg en tandheelkunde. Alle locaties zijn voor iedereen goed bereikbaar.”

Maarten Muijen