Vestiging Spoed
Tandarts Amsterdam

De Mondzorg Poli is er voor iedereen die met spoed een tandarts nodig heeft. Wij zijn 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereikbaar.

Bel nu voor een afspraak
24/7 bereikbaar

Dé tandartsenspoedpost in Amsterdam

Voor alle tandheelkundige pijn- en spoedklachten kunt u voor een behandeling bij ons terecht. Spoedbehandelingen worden, op afspraak, 365 dagen per jaar uitgevoerd. Geen directe nood, wel (pijn)klachten? U krijgt altijd binnen 24 uur een afspraak bij onze spoedtandarts. Voor eventuele vervolgbehandelingen, controles, preventie en reguliere behandelingen verwijzen wij u door naar uw eigen tandarts.

Ons team in Amsterdam

Ons team bestaat uit meer dan 60 tandartsen en tandartsassistenten, allemaal met affiniteit voor spoedeisende mondzorg. Daarmee waarborgen wij 365 dagen per jaar de opvang (ook ’s avonds en in het weekend) vanuit centraal gelegen, veilige en goed bereikbare locaties.

Onze tandartsen zijn in Nederland gediplomeerd en BIG-register geregistreerd. Zij hebben veel kennis en ervaring in het behandelen van tandheelkundige pijn- en spoedklachten. Wij gebruiken daarnaast de nieuwste technieken en actuele wetenschappelijke inzichten voor de behandeling.

We verhelpen dus niet alleen de spoedeisende klacht, maar doen ook zo veel mogelijk om de tanden en kiezen op lange termijn te houden.
Wanneer u een vervolgbehandeling nodig heeft, dan wordt deze uitgevoerd door uw eigen tandarts. Dit geldt ook voor controles, preventie en reguliere behandelingen. Dankzij de expertise van onze behandelaars op het gebied van spoedeisende mondzorg kunt u voor diverse (acute) spoed- en pijnklachten bij onze spoedtandarts terecht. Van een uitgevallen kroon of vulling tot kiespijn of abcesvorming. Ook na een ongeluk met de tanden kunt u snel bij ons terecht.

Route
beschrijving

Louwesweg 6,1066 EC Amsterdam
020 723 4848