RUIM 100.000
SPOEDBEHANDELINGEN
SUCCESVOL UITGEVOERD SINDS 2011!

Met spoed een tandarts nodig?

Bel nu voor een afspraak


088 263 272724/7 bereikbaar


Amsterdam
Utrecht
Almere
Den Bosch

Tand eruit! Wat nu?

Volg de volgende stappen:

1

Pak de tand bij de bovenkant vast (raak de wortel niet aan) en spoel hem 10 seconden af onder koud water. Niet afdrogen.

2

Probeer de tand terug te zetten op zijn plek. Het is niet erg als de tand niet perfect past. Als dat niet lukt, bewaar hem in een bekertje melk of water.

3

Bijt op een watje of gaasje om de tand op zijn plaats te houden en ga direct naar een tandarts

4

Is het een melktand? Kinderen tot 5 jaar hebben meestal alleen nog melktanden. Melktanden moeten niet worden teruggeplaatst, dit is slecht voor de blijvende tand eronder. Kom wel naar de tandarts.

Dé spoedtandarts in Amsterdam, Utrecht, Almere en Den Bosch

De Mondzorg Poli is er voor iedereen die met spoed een tandarts nodig heeft. Wij zijn 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereikbaar. We zitten op goed bereikbare locaties in Amsterdam, Utrecht, Almere en ’s-Hertogenbosch. De noodtandarts van de Mondzorg Poli is áltijd bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend. U kunt bijvoorbeeld terecht bij kiespijn, gebroken tand of gebroken kies en uitgevallen of uitgeslagen tanden en kiezen.

Ons team

Ons team bestaat uit meer dan 60 tandartsen en tandartsassistenten,  allemaal met affiniteit voor spoedeisende mondzorg. Daarmee waarborgen wij 365 dagen per jaar de opvang (ook ’s avonds en in het weekend) vanuit centraal gelegen, veilige en goed bereikbare locaties.

Onze tandartsen zijn in Nederland gediplomeerd en BIG-register geregistreerd. Zij hebben veel kennis en ervaring in het behandelen van tandheelkundige pijn- en spoedklachten. Wij gebruiken daarnaast de nieuwste technieken en actuele wetenschappelijke inzichten voor de behandeling. We verhelpen dus niet alleen de spoedeisende klacht, maar doen ook zo veel mogelijk om de tanden en kiezen op lange termijn te houden.

Wanneer u een vervolgbehandeling nodig heeft, dan wordt deze uitgevoerd door uw eigen tandarts. Dit geldt ook voor controles, preventie en reguliere behandelingen.

Dankzij de expertise van onze behandelaars op het gebied van spoedeisende mondzorg kunt u voor diverse (acute) spoed- en pijnklachten bij onze spoedtandarts terecht. Van een uitgevallen kroon of vulling tot kiespijn of abcesvorming. Ook na een ongeluk met de tanden kunt u snel bij ons terecht.

 

 Wat onze patiënten over ons zeggen:

“I would like to thank you for your quality work. Now I know exactly where I will go when it’s time to treat my teeth.”

James Santas

 

“I fell and landed really badly, so I broke my front teeth. I needed to fix them immediately. I am so glad that real professionals work at Mondzorg Poli. Now everything is fine, thank you very much :)”

Niomi Hussey

“I really liked the attitude to patients and professionalism of dentists. If I have any problems with my teeth again, I will be happy to contact you again. Thanks.”

Mariam Doyle

“Arriveerde gisterenavond bij Mondzorg Poli b.v. Utrecht. Had al dagen last van enorm pijnlijke kies. Kon niet terecht bij mijn eigen tandarts. De zeer professionele en sympathieke spoed tandarts van Mondzorg Poli heeft de kies, na het maken van een röntgenfoto op mijn verzoek verwijderd. Veel dank ”

Irma Jacobson

“Ben daar heel goed geholpen en ze hebben mij gerustgesteld en de tijd genomen aangezien ik bang ben voor de tandarts. Echte toppers ”

Angela Schoordijk

“Ben zo blij dat ze er zijn liep al een paar dagen met pijn belde voor een afspraak maken met een normale tandarts maar was nergens plek ik belde de poli kon gelijk vandaag terecht moest wel naar Amsterdam er voor maar dat maakte mijn niet uit ben super top geholpen door 2 jonge gasten maar super blij dat ze er waren voor mijn de pijn nu weg weet niet meer hoe ze heten maar ik ben jullie erg dankbaar dat jullie mijn geholpen hebben mijn dank is groot ”

Juditch Collé

“Gebruik gemaakt van de spoedpost dit weekeind met 4 jarig minus 1 voortand en voortand 2 moest er ook uit (gevallen tijdens spelen). 2 dames welke super kind vriendelijk en rustig te werk gingen, de verdoving werd met een list en een grote wisseltruc geplaatst en er was ruimte voor geduld, de dames bekommerde zich zelfs over ons als ouders. Zeer tevreden, dank voor de kind vriendelijke en vakkundige afspraak.”

Janine Tak

“Ik ben zwaar angstig maar de manier hoe Michel met mij omging helemaal top. Rustig en professioneel denk dat vele al waren gestopt maar hij heeft me met zijn kalmte erdoorheen gesleept heel erg bedankt.”

Steve Splinter

“I was in severe pain couldn’t take it anymore so called them over the weekend and they made an appointment for me the same evening. Went in and met the lovely dentist and her assistant, they were both amazing and took real good care of me. Had to get a root canal in the end and since then no more pain. Thanks for helping me out appreciate it.”

Abe Aslan

“Na weken won de pijn van de angst voor de tandarts. Ik heb gebeld en kon meteen terecht! Mondzorg Poli heeft me super geholpen – ik ben pijnvrij en ook over m’n angst voor de tandarts heen.”

Miranda Kadir Yilmis

“Snelle, vriendelijke en vaardige service!”

Sylvana Holtkamp 

“Wat is het toch lekker dat je hier terechtkan en dat je goed geholpen wordt! Mijn vrouw is hier ook geweest en ook zij vindt dit echt een uitkomst als het nodig is.”

Ruud Wulder

Wat anderen over ons zeggen:

“Mondzorg Poli, sinds 2011 actief, had nooit gedacht dat het zo’n uitvinding zou zijn. Honderden mensen die je zo dankbaar zijn omdat ze zo snel terecht konden. Fijn om al die blije gezichten te zien, met name het bruidspaar dat nog even 2 uur voordat ze in het huwelijk treden een afgebroken tand komen repareren”

Narissa Ajuau (medewerker SEH)

“Altijd klaarstaan voor patiënten met pijn en na ongelukken. Ook in de avonden en ‘s weekends. Daarom ben ik tandarts bij de Mondzorg Poli.”

Serge Stenen (tandarts)

“Patiënten werden  vroeger via een voicemail bij de eigen tandarts verwezen naar een dienstdoende tandarts ergens in de stad. ‘Patiënten moesten maar afwachten waar ze terecht konden. Als tandarts had je de kans dat je na een werkdag ‘s avonds of ‘s nachts weer aan de slag moest als vervanger.”

Ernest Kloeg (tandarts)

EditieNL over de Mondzorg Poli

Nu een spoedtandarts nodig? U kunt ons 24/7 bereiken om een afspraak te maken:


+31 (0)88 263 2727