sec_pic3

Over de Mondzorg Poli

Per direct een spoedtandarts nodig? De Mondzorg Poli is de enige tandartspraktijk
gevestigd in een ziekenhuis in Amsterdam waar u overdag, ’s avonds en in het weekend terecht kunt. En dat dus 365 dagen per jaar. Wij behandelen iedereen. Zelfs als u geen eigen tandarts heeft. We adviseren om van tevoren telefonisch een afspraak te maken om te voorkomen dat u onnodig moet wachten.

Ervaren spoedtandarts in het Slotervaartziekenhuis

De Mondzorg Poli heeft een team van deskundige en ervaren tandartsen die uw spoedgeval met de grootst mogelijke zorg behandelen. Aan de telefoon wordt u geholpen door bekwame eerste hulpmedewerkers. Al onze tandartsen zijn in Nederland gediplomeerd en BIG-geregistreerd.

De praktijk is gevestigd in het Slotervaartziekenhuis (MC Slotervaart) in Amsterdam, Louwesweg 6. We zitten direct naast de Spoedeisende Hulp (SEH). U kunt gebruik maken van de ingang van de SEH.

Door onze ligging in het Slotervaartziekenhuis kunnen we samenwerken met de
afdeling kaakchirurgie die zich naast ons bevindt. Ook kunnen we u doorverwijzen naar de Spoedeisende Hulp. Op het gebied van hygiënevoorschriften en infectiepreventie werken we op basis van ziekenhuisrichtlijnen.

fotos-mzp-2

Het team van de Mondzorg Poli

Van de receptioniste tot en met de spoedtandarts, we staan allemaal voor u
klaar om u zo goed mogelijk te helpen en uw klachten te behandelen. 

Teamlid – Medewerkers:

gal_pic

‘Het voordeel van de Mondzorg Poli is dat iedereen sinds 2011 op één vaste locatie terecht kan voor spoedeisende mondzorg en tandheelkunde. Het MC Slotervaart is voor iedereen in Amsterdam goed bereikbaar.’

Maarten Muijen